ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης στα μέλη του για συμμετοχή τους στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, προτίθεται να συμμετέχει με δικό του περίπτερο, 30 τ.μ. στην 87η ΔΕΘ (09-17 Σεπτεμβρίου 2023) στην Θεσσαλονίκη. Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου μπορούν να φιλοξενηθούν με δικό τους  χώρο (ίχνος εδάφους), με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής τους, επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης. Κατά τη διάρκεια της 87ης  ΔΕΘ, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις του Ρεθύμνου θα έχουν τη δυνατότητα  έκθεσης των προϊόντων τους και προώθησης των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.

Το συνολικό κόστος, που εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούμενων τετραγωνικών, περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες. Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με την δυναμικότητα και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.  Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 87η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους έως και την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023  στο email: info@eber.gr  – τηλ. 28310 57330.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης (κ. Θοδωρής Τσαούλης), και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΘ: https://thessalonikifair.gr.