ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πρόταση γάμου που SOCCΑ…ρει ευχάριστα στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου! (video)

Αγωνιστικό, δυναμικό, ταλαντούχο, ερασιτεχνικό, επαγγελματικό, φαντασμαγορικό αλλά και ρομαντικό θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει το φετινό Socca που εξελίσσεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Άντε όλα τα υπόλοιπα, αλλά και ρομαντικό από που και ως που;

Τα πράγματα είναι απλά: Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, εκεί που οι θεατές είχαν χαλαρώσει, το κλίμα είχε ηρεμήσει και η Ουαλία ετοιμάζονταν να υποδεχθεί τη Λιθουανία μια ψηλή μελαχρινή γυναίκα εμφανίζεται στη σέντρα του γηπέδου.

Κανείς όμως δεν προβληματίστηκε, οι παίκτες συνέχιζαν την προετοιμασια τους μέχρι που ένας από όλους γονατίζει μπροστά της. Να πως το κλίμα του γηπέδου από αθλητικό γίνεται αμέσως …ρομαντικό!

O Λιθουανός ποδοσφαιριστής Σαγιούνας Σάβισκας γονατίζει, χαμογελάει και βγάζει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι από τη τσέπη του. Η κοπέλα σαστίζει, απομακρύνεται μερικά βήματα, χαμογελάει και ξανά πλησιάζει. Η απαντήση είναι αναμενόμενη: «ΝΑΙ», τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε. Οι θεατές αποθεώνουν την τολμηρή πρόταση του Σαβικας, ενώ μόνο ο Ενρικε θα ήταν ο κατάλληλος για να απογειώσει την ατμόσφαιρα με το Hero, να παίζει σε όλα τα μεγάφωνα και να ξεσηκώνει τον κόσμο!

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς και στο περσινό Socca στην Πορτογαλία είχε συμβεί αντίστοιχο γεγονός, με τον Πασχάλη Ξάνθο, μέλος του τεχνικού τημ της Ελληνικής ομάδας να ζητάει το χέρι της αγαπημένης του.

Η θετική ενέργεια του νησιού, η αύρα της διοργάνωσης, «λίγο ρακή, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου» ελπίζουμε να φέρει μόνο ευτυχία και τύχη στο νέο ζευγάρι.

 Ελένη Μπόγρη