ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Πρώτο παγκρήτιο forum προώθησης των κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου καλεί τις επιχειρήσεις Κρητικών προϊόντων -παραγωγούς και τυποποιητές- στο πρώτο Παγκρήτιο forum (ημερίδα) κινητοποίησης για την τοποθέτηση των Κρητικών προϊόντων μέσα στα Κρητικά ξενοδοχεία.

Κατά τη διάρκεια του forum θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εξατομικευμένες συναντήσεις (B2B) μεταξύ παραγωγών κρητικών προϊόντων και υπεύθυνων αγορών των ξενοδοχείων .

Η ημερίδα συνεργασιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το απόγευμα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο επιμελητήριο Ηρακλείου, στην οδό Κορωναίου 9 στο Ηράκλειο, και θα περιλαμβάνει αποκλειστικά προκαθορισμένα ραντεβού μεταξύ επιχειρηματιών-παραγωγών και στελεχών αγορών (F&B, διευθυντών, κτλ) του ξενοδοχειακού τομέα.

Μετά το τέλος της εκδήλωση θα ακολουθήσει ανακεφαλαιωτική συνεδρία των παρευρισκομένων με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων για τη βελτίωση της διαδικασίας σύζευξης των παραγωγικών τομέων και ανάδειξη των προβλημάτων συνεργασίας και συλλογή προτάσεων για τη μελλοντική επίλυσή τους.

Την ημερίδα υποστηρίζουν: ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κρήτης, ο Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου, το Δίκτυο Ελαιολάδου, η Ανοιχτή Σύμπραξη Τουριστικής Ανάπτυξης, το Δίκτυο Οινοποιών και πολλοί άλλοι τοπικοί φορείς.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα ανάπτυξης και στήριξης επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μιχ. Καθαράκης, 2810344738, katharak@ebeh.gr , ή την κα Πόπη Σμαραγδή smaragdi@ebeh.gr