ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρωτοβουλία για την δημιουργία «Καλαθιού Αλληλεγγύης» στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Τον Δήμαρχο Γιάννη Ταταράκη επισκέφτηκε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοξαρέ Ελένη Περάντωνάκη και η Προέδρος του Αθλητικού Ομίλου Σπηλίου Ελεάνα Λεντιδάκη με σκοπό την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πρωτοβουλία της δημιουργίας καλαθιού αλληλεγγύης στο Δήμο Αγίου Βασίλειου.

Πρόκειται για μια εθελοντική δράση την οποία αγκάλιασε ο Δήμος Αγίου Βασίλειου και ο Τομέας Πολιτισμού και Εθελοντισμού και προσωπικά ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Χαραλαμπάκης ο οποίος συμμετείχε στην συνάντηση.

Ο κ Ταταράκης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στα προγράμματα που συμμετέχει ο Δήμος για την ανακούφιση των Δημοτών που έχουν ανάγκη. Χαιρέτησε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και έδειξε ιδιαίτερη ικανοποίηση που ενεργοποιείται η τοπική κοινωνία με τέτοιες δράσεις που έχουν στόχο τη στήριξη συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους σοβαρές δυσκολίες επιβίωσης.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά την κ Περαντωνάκη και την κ Λεντιδάκη για την πρωτοβουλία η οποία έχει τύχει μεγάλης αποδοχής, ευχαρίστησε τα καταστήματα που δέχτηκαν με χαρά την φιλοξενία της δράσης και ευχήθηκε τα καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων να γεμίσουν από το περίσσευμα της αγάπης και της αλληλεγγύης των δημοτών.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης αναφέρθηκε η δημιουργία Δικτύου Εθελοντών υπό την αιγίδα του Τομέα Πολιτισμού του Δήμου που θα συνεισφέρει στην κοινωνική ζωή του τόπου μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες και θα προάγει των εθελοντισμό η οποία όμως θα απασχολήσει νεότερη συνάντηση μεταξύ του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Χαραλαμπάκη, της κ Περαντωνάκη και της κ Λεντιδάκη.