ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Προβολή της Κρήτης στο Ισραήλ μέσω του τηλεοπτικού καναλιού «Channel 2»

Προβολή της Κρήτης στο Ισραήλ μέσω του τηλεοπτικού καναλιού «Channel 2»Συνέντευξη σε ένα από τα μεγαλύτερα Ισραηλινά κανάλια το «Channel 2» παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, προβάλλοντας τον τουρισμό της Κρήτης, τον πολιτισμό της, αλλά και τα Κρητικά προϊόντα-Κρητική διατροφή.

Το Ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι με επικεφαλής την δημοσιογράφο Λι Αμπράμοβιτς προετοιμάζει ειδικό αφιέρωμα για την Κρήτη, που πρόκειται να προβληθεί στο Ισραήλ σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Μάλιστα όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, οι Ισραηλινοί τηλεθεατές λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψιν, για την επιλογή των διακοπών τους, τα ειδικά ταξιδιωτικά αφιερώματα που παράγει το κανάλι.

Ο κ. Κουκιαδάκης στην συνέντευξη του είχε την ευκαιρία να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης, τονίζοντας ότι το νησί είναι από τους ασφαλέστερους προορισμούς στην Μεσόγειο, και σε όλο τον κόσμο, ενώ κάλεσε τους Ισραηλινούς να επιλέξουν για τις διακοπές τους το νησί μας που προσφέρονται όλο τον χρόνο.

Το κλιμάκιο του «Channel 2» φιλοξενείται στην Κρήτη από το τουριστικό πρακτορείο «LE GRAND» και τον διευθυντή του Βαγγέλη Καλαθάκη.