ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ψήφισμα συμπαράστασης εξέδωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α’βάθμιας Ρεθύμνου

Ψήφισμα συμπαράστασης εξέδωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, για διωκόμενο συνάδελφό τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος αναφέρει στο ψήφισμα του:

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ρεθύμνου καταδικάζει τις αλλεπάλληλες πειθαρχικές διώξεις σε βάρος συναδέλφων από τον Διευθυντή Π.Ε. Πιερίας.

Μετά τη δίωξη σε βάρος της Προέδρου του Συλλόγου και Αιρετού, μετά τις απειλές που εκτόξευσε εναντίον του Προέδρου και του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., προχωρεί σε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του συναδέλφου Τσιαπαλιώκα Αλέξανδρου και μάλιστα έπειτα από απαλλακτικό πόρισμα Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία διενεργήθηκε με δική του εντολή (έγγραφο υπ΄αριθμ. Φ.9.175/21-7-2014).

Το θέμα της παραπομπής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας αφορά, δήθεν, κατηγορίες, οι οποίες εξετάστηκαν, ερευνήθηκαν και απορρίφθηκαν σε διενεργηθείσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση κατόπιν εντολής του Διευθυντή Π.Ε. Πιερίας. Μάλιστα ο Διευθυντής Εκπαίδευσης δηλώνει στο παραπεμπτικό, ότι κανένα πόρισμα δεν τον δεσμεύει, ακόμη και αυτό της Ε.Δ.Ε. που ο ίδιος παρήγγειλε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας δηλώνει την στήριξη και συμπαράστασή του προς τον διωκόμενο συνάδελφο.
Η Τρομοκρατία των πειθαρχικών δε θα περάσει!!!”