Ψήφισμα του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης

σητειας ιεραπύτνης ευγένιοςΤα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης – B.I.C. Κρήτης συνήλθαν εκτάκτως, σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 σε συνεδρίαση, μετά τη θλιβερή αναγγελία της εκδημίας του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κυρού Ευγενίου και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ομώνυμου Φορέα και, Ομόφωνα, εκφράζουν τη θλίψη τους και καταθέτουν το σεβασμό και την απεριόριστη εκτίμηση στο Πρόσωπο του εκλιπόντος, ως μίας εξέχουσας μορφής της Ορθοδοξίας και της Κρήτης, με αταλάντευτη προσήλωση στα δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, μίας Προσωπικότητας που εργάστηκε με καθαρή άποψη και λόγο, ζήλο, ήθος, εντιμότητα, υπομονή, απλότητα, σύνεση, παρρησία, αποφασιστικότητα και πίστη υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων του Ποιμνίου του, αλλά και της Εκκλησίας της Κρήτης.

Ομόφωνα δε, αποφασίζουν να:

Εκφράσουν τα θερμά συλληπητήρια προς την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, καθώς και τους οικείους του μεταστάντος.

Nα παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των χιλίων Ευρώ στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.

Να αναρτηθεί η φωτογραφία του εκλιπόντος κυρού Ευγενίου στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του ομώνυμου Φορέα.

Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.