ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

Raspberry Pi Model B: τώρα, διπλάσια RAM αλλά στην ίδια τιμή!

Αγαπάμε Raspberry Pi. Αγαπάμε την δυνατότητα να μπορεί κάποιος να παίξει με την τεχνολογία των υπολογιστών, στην πλέον πρωτόλεια μορφή της και να μην χρειάζεται να ξοδέψει ένα σκασμό χρήματα για να το κάνει.

Το ίδρυμα του Raspberry Pi ανταποκρίθηκε στο αίτημα για περισσότερη RAM, οπότε, το Model B που παραδίδεται από σήμερα από τους συνεργάτες του ιδρύματος, ακόμα και σε αυτούς που έχουν κάνει προπαραγγελίες και περιμένουν σήμερα την παράδοσή τους, θα διαθέτει 512 ΜΒ RAM, αντί τα 256. Παρά τον «διπλασιασμό» της RAM, που θα επιτρέψει στους χρήστες του Raspberry Pi να τρέξουν περισσότερες εφαρμογές παράλληλα, οι άνθρωποι του ιδρύματος δηλώνουν ότι δεν θέλουν να πειράξουν την τιμή. Έτσι, αυτή, παραμένει στα 35 δολάρια, χωρίς τις διάφορες επιβαρύνσεις φυσικά.

Αν θέλετε να πάρετε κι εσείς το νέο «δυνατότερο» Raspberry Pi, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα της RS Components, ή στην αντίστοιχη της Element14 (Premier Farnel). Θα χρειαστεί, όμως, να περιμένετε αρκετά μέχρι να φτάσει στα χέρια σας, καθώς οι επόμενες παραδώσεις αναμένονται για τον Δεκέμβριο.

της Νίκης Λυμπέρη