ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

«ΡΕΑ»: Η νέα Ρεθυμνιώτικη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα μας συστήνεται!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! ΕΙΜΑΙ Η «ΡΕΑ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΟΥ!

Ομάδα με πατρίδα (Ρεθυμνιακή), κοινό σκοπό και όραμα (Ένωση) και με επίκεντρο τους πρωταγωνιστές (Αθλητών).

Ο Αθλητικός Όμιλος ΡΕΑ αποτελεί τη νέα «αγκαλιά» του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου Γυναικών και υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον. Η ΡΕΑ, με σεβασμό στο παρελθόν αλλά και με μεγαλύτερο όραμα και στόχους, συστήνεται και αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στο κοινό.

Είναι η ομάδα που δημιουργήθηκε με σκοπό να βάλει υπό τη σκέπη της το αποσχιθέν τμήμα ποδοσφαίρου Γυναικών του Αστέρα Ρεθύμνου, με την ένωση αυτή να καθορίζει τη ροή των πραγμάτων και το μέλλον του αθλήματος στον τόπο μας.

Με αυτά τα δεδομένα και σύμφωνα με τη νομοθεσία, η ομάδα θα έπρεπε να έχει νέο όνομα, νέα χρώματα, καθώς και νέο λογότυπο.

Και… εγένετο η ΡΕΑ (Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών). Στη μυθολογία ήταν η μητέρα του Δία, η οποία εμπιστεύτηκε την Κρήτη για να προφυλάξει τον υιό της από τον Κρόνο. Στο παρόν είναι η «μητέρα» του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου Γυναικών, η οποία θα προσπαθήσει να προφυλάξει τις αξίες που διέπουν τον αθλητισμό, με σεβασμό στις «κόρες» της αλλά και τις αντίπαλες.

Το λογότυπο – σήμα της ΡΕΑ περιλαμβάνει ως έμβλημα το Δέντρο με φόντο τον Ήλιο. Ο Ήλιος σηματοδοτεί τη μετάδοση του φωτός, τη ζωογόνο ενέργεια και δείχνει την απεριόριστη δυνατότητα ανάπτυξης. Το Δέντρο είναι ένα από τα σύμβολα της Θεάς ΡΕΑ, ενώ είναι το πιο ιερό σύμβολο της ανάπτυξης και αποτελεί τον τελειότερο συμβολισμό της πορείας και του σκοπού του ανθρώπου.

Στο σύμβολο μας (Δέντρο) σχηματίζεται το αρκτικόλεξο του ονόματος μας ΡΕΑ.

Τα χρώματα της ΡΕΑ είναι το χρυσό (φωτεινότητα, γνώση) και το πράσινο, το οποίο είναι το χρώμα της ελεύθερης διόδου στον δρόμο και σημαίνει ξεκίνημα για μία πορεία.