ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ρένα Δούρου στον Guardian: “Aυτό που είδατε στην t.v. συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ στο σκοτάδι της Αθήνας”

«Αυτό που είδαμε [στην τηλεόραση] είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ, σε σκοτεινούς χώρους στο κέντρο της Αθήνας σε βάρος γυναικών ή μεταναστών, αλλά δεν έχουν τα δικαιώματα ή τα προνόμια, για να τα καταδικάσουν όλα αυτά μπροστά από τις κάμερες”, δηλώνει σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Γκάρντιαν η Ρένα Δούρου.

Λέει ακόμη ότι αυτή η ενέργεια του Κασιδιάρη, αποκάλυψε την πραγματική «φύση» της οργάνωσης του . Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει στην εφημερίδα ότι την ημέρα της επίθεσης του Κασιδιάρη, τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραυμάτισαν 15 φοιτητές και 3 μετανάστες σε ελληνική πανεπιστημιούπολη.

Εκφράζει επίσης την ανησυχία της επειδή σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές και κοινωνιολόγους, πολλοί αστυνομικοί και αξιωματικοί ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές αυτήν την οργάνωση.”

Η ανησυχία της κ. Δούρου είναι όμως επίσης, όπως η ίδια δηλώνει, ο εντυπωσιασμός που θα μπορούσε να προκαλέσει σε παιδιά και εφήβους αυτή η επίθεση, όπως και το ότι τόσοι πολλοί Έλληνες είδαν τη Χρυσή Αυγή ως λύση και επιλογή για την τιμωρία των πολιτικών, επειδή ήταν απελπισμένοι και χωρίς ελπίδα, λόγω των μέτρων λιτότητας.

lifo.gr