ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Αδέσποτη σφαίρα στο υπνοδωμάτιό 14χρονης!

Υπό συνθήκες τρόμου ζει μια οικογένεια – και όχι μόνο- στο Βιολί Χαράκι του Ρεθύμνου καθώς αδέσποτη σφαίρα από μπαλωθιά χτύπησε το σπίτι τους και από καθαρή τύχη δεν τραυμάτισε η 14χρονη κόρη τους που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο.

Τα διπλά τζάμια έσωσαν τη μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου καθώς η σφαίρα μπόρεσε να διαπεράσει μόνο το ένα τζάμι και δεν κατέληξε μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Σε επικοινωνία που είχε το avgi.gr με τη μητέρα της 14χρονης, μας ανέφερε εμφανώς σοκαρισμένη ότι η αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε ευτυχώς το ένα τζάμι, διαφορετικά εάν διαπερνούσε και τα δύο η τροχιά της βολής ήταν στο ύψος του κεφαλιού της 14χρονης.

Η νεαρή μαθήτρια γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας (5/6) άκουσε ένα κρότο την ώρα που ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο αλλά δεν έδωσε σημασία. Το πρωί, όμως, διαπίστωσε ότι το τζάμι του υπνοδωματίου της είχε τρύπα από σφαίρα.

Η μητέρα της ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση για το άκρως σοβαρό περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα της 14χρονης ανέφερε ότι δεν ήθελε να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία της, αν και έχει καταθέσει στην αστυνομία, καθώς φοβάται και νοιώθει ότι ζει σε καθεστώς τρόμου καθώς είναι συχνό το φαινόμενο των τραυματισμών από …αδέσποτες μπαλωθιές.