Ρέθυμνο Cretan Kings: Η έναρξη προετοιμασίας και τα φιλικά

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν 2019-2020 έχει ξεκινήσει.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα προετοιμαστεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», έχοντας ορίσει τη 12η Αυγούστου (17.30) ως την ημέρα εκκίνησης των προπονήσεων.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ρεθύμνου περιλαμβάνει συνολικά 8 φιλικούς αγώνες, ώστε να είναι πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, οι οποίες ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η πρεμιέρα των φιλικών αναμετρήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου απέναντι στο Λαύριο εκτός έδρας, ενώ η επόμενη μέρα (31/8) περιλαμβάνει το φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι στην ομάδα του NCAA, Oakland Golden Grizzlies.

Στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα δώσει ακόμη 2 δυνατά φιλικά κόντρα σε ΑΕΚ και Ιωνικό Νικαίας, αμφότερες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα. Στις 11 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει ως την Ουγγαρία.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στο διεθνές φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Egis Kormend (είχε κατακτήσει το περσινό τουρνουά). Ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει στις 21 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζοντας τον Λαύριο εκτός έδρας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Αυγούστου

Λαύριο – Ρέθυμνο Cretan Kings

Σάββατο 31 Αυγούστου

Oakland Golden Grizzlies – Ρέθυμνο Cretan Kings

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

ΑΕΚ – Ρέθυμνο Cretan Kings

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

Ιωνικός Νικαίας – Ρέθυμνο Cretan Kings

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ – Ρέθυμνο Cretan Kings

13-14 Σεπτεμβρίου

Ουγγαρία Διεθνές τουρνουά (2 αγώνες)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Λαύριο – Ρέθυμνο Cretan Kings