ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡ

Ρέθυμνο Cretan Kings: Τα κατορθώματα του Φράνκαμπ και της παρέας του

Μέχρι σήμερα ο Κόνερ Φράνκαμπ έδωσε τα διαπιστευτήρια του κυρίως μέσα από το εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού, όντας 4ος σκόρερ της ΕΚΟ Basket League. Στο παιχνίδι του Ρεθύμνου Cretan Kings με την ΑΕΚ απέδειξε ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας καλός σκόρερ, αφού μοίρασε εννιά ασίστ, επίδοση που ξεπερνά τα στενά όρια της φετινής περιόδου για τους Κρητικούς.

Ο Φράνκαμπ ισοφάρισε την τρίτη καλύτερη επίδοση του Ρεθύμνου Cretan Kings και μάλιστα έγινε μόλις ο 5ος παίκτης του με τουλάχιστον εννιά ασίστ σε ένα παιχνίδι. Καλύτερη είχαν μόνον ο Γκάρι Τάλτον (μία φορά) και ο Βίνσεντ Κάουνσιλ (δύο φορές) με 10 ασίστ, ενώ κορυφαία όλων είναι αυτή που είχε στις 10 Απριλίου ο Άντονι Χίκι με 16 ασίστ.

Κατά τα άλλα για το Ρέθυμνο…

*Με την 82η εμφάνιση Πρωταθλήματος με τη φανέλα της ομάδας, ο Ανδρέας Χριστοδούλου “έπιασε” στη 2η θέση τον αντίπαλο του την Κυριακή, Χάρη Γιαννόπουλο. Η κορυφή της λίστας δεν είναι μακριά, καθώς σε αυτήν βρίσκεται ο Νταμίρ Λάτοβιτς που στην τριετία 2011-14 μέτρησε 86 παιχνίδια Πρωταθλήματος.

*Ακόμη ο Χριστοδούλου έχοντας 4/7 δίποντα σήμερα, έφτασε τα 136 εύστοχα και μαζί στην 3η θέση της ιστορικής λίστας του Ρεθύμνου Cretan Kings τον Ντεγιαν Κράβιτς.

*Ο γκαρντ των Κρητικών εξάλλου, έχοντας 2/4 τρίποντα μπήκε στην πρώτη πεντάδα της αντίστοιχης λίστας τους. Έφτασε τα 64 εύστοχα τρίποντα και ξεπέρασε κατά δύο τον Ντιόντε Κρίστμας που πάντως είχε 62 σε μόνο μία σεζόν (2011-12).

esake.gr