ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡ

Ρέθυμνο Cretan Kings: Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη αγάπης στην Ογκολογική Μονάδα Παιδιών «Ελπίδα»

Για 9η συνεχή χρονιά η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings μοίρασε ευχές και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», στηρίζοντας το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η αντιπροσωπεία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ευχήθηκε στα παιδιά για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, τους μοίρασε δώρα και πήρε δύναμη από τη δύναμη τους.

Τη φετινή χρονιά τα δώρα της ομάδας μας ήταν ιδιαίτερα, αφού τα επιμελήθηκαν οι μαθητές των συνεργαζόμενων Δημοτικών Σχολείων που συμμετέχουν στο κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist». Με σύνθημα «Από τα παιδιά, για τα παιδιά», οι μικροί μαθητές δημιούργησαν μοναδικές ζωγραφιές, οι οποίες αποτυπώθηκαν πάνω σε κούπες, θέλοντας να δώσουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας στους φίλους τους.

Την ομάδα μας υποδέχθηκε ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, ο οποίος τόνισε στο καλωσόρισμα του: «Η ΚΑΕ Ρεθύμνου για ακόμη μία χρονιά προσαρμόζει το πρόγραμμα της, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, και πάντα έρχεται αυτές τις ημέρες και μας επισκέπτεται στο νοσοκομείο, δίνοντας χαρά στα παιδιά μας. Σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για την παρουσία σας εδώ, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Από την πλευρά της ομάδας μας, μίλησε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο οποίος σημείωσε: «Εμείς κάθε φορά που ερχόμαστε στο ίδρυμα παίρνουμε δύναμη από τη δύναμη των παιδιών της Προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και όλων εσάς που εργάζεστε εδώ. Είμαστε πάντα συγκινημένοι και περήφανοι για αυτό το έργο που επιτελείται εδώ. Είναι η 9η συνεχόμενη χρονιά που η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια σας. Αν έχουμε καταφέρει και εμείς να προσθέσουμε μία μικρή ανάσα σε αυτήν τη φάτνη που έχετε δημιουργήσει εδώ με όλους αυτούς τους μικρούς “Χριστούληδες” είμαστε περήφανοι. Να συνεχίσετε αυτό το εξαιρετικό έργο, να έχετε υγεία και χρόνια πολλά σε όλους».

Στη συνέχεια, ο κ. Εμμανουήλ Παπασάββας πρόσφερε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεχή στήριξη της σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια. Από την μεριά μας ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ, Βαλάντης Χόμπης, παρέδωσε μία αγωνιστική φανέλα της ομάδας μας με τον συμβολικό αριθμό «9», ο οποίος αναφέρεται στις 9 επισκέψεις μας στην ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» από το 2011.

Αφού οι παίκτες μας χαιρέτισαν, ευχήθηκαν, μοίρασαν τα δώρα και έβγαλαν φωτογραφίες με τα μικρά παιδιά, έγραψαν τις ευχές τους σε κάρτες, τις οποίες κρέμασαν στο δέντρο της ΕΛΠΙΔΑΣ, με την… ελπίδα ότι θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα.

Τη Ρεθυμνιώτικη αντιπροσωπεία αποτέλεσαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο Τιμ Μάνατζερ Γιώργος Κούμουλος, οι καλαθοσφαιριστές Ανδρέας Χριστοδούλου, Γουέσλι Γκόρντον, Ραφαήλ Λαναράς, Ντέιβιντ Χότον, Δημήτρης Κουρέπης, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.