Ρέθυμνο: Δεν άφηναν γονείς να δουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται!

Δεν άφηναν γονείς (αλλά και συγγενείς και φίλους) να δουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ στο Ρέθυμνου!

Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστρια του Rethemnos.gr:

«Στο κλειστό γυμναστήριο «Μελινα Μερκουρη» σήμερα (6/3) πραγματοποιηθηκαν οι τελικοί σχολικοί αγώνες μπάσκετ μεταξύ λυκείων του Ρεθύμνου.

Κατόπιν εντολής του γραφείου φυσικής αγωγής ο αριθμός θεατών θα έπρεπε να είναι περιορισμένος, κατά την δική τους κρίση (από πότε υπάρχει περιορισμός στις αθλοπαιδιές;). Φυσικά στο γυμναστήριο παρουσιάστηκαν συμμαθητές, γονείς των παικτών, που όμως δεν τους επιτράπηκε η είσοδος. Απογοήτευση…

Κάποιοι έφυγαν, κάποια παιδιά προσπάθησαν να βρουν τρόπο να μπουν με κίνδυνο την ακεραιότητα τους από λάθος μέρη, τα παιδιά όμως τα 16χρονα επεμεναν και μετά από παρέμβαση τρίτων και παράγοντα της επαγγελματικής ομάδας, και όχι καθηγητών τους (!!!), οι πόρτες άνοιξαν και προς το τέλος του αγώνα εμψύχωσαν και χειροκροτησαν τα παιδιά που επέλεξαν τον αθλητισμό για διασκέδαση αντί την οκνηρία.

Πολλά τα ερωτηματικά για το γεγονός. Να πω φασισμός το ότι δεν επέτρεπαν σε 16χρονα να υποστηρίξουν τους συμμαθητές τους; Να πω ασυδοσία ότι κάποιος αποφασίζει να κλείσει πόρτες σε δημόσιο γυμναστήριο; Να πω ληθη στα δικά μας σχολικά χρόνια;

Τα παιδιά μας θέλαμε να χαρούμε και τα παιδιά να χειροκροτήσουν τους συμμαθητές τους. Μην ακυρώνετε τα παιδιά. Το μέλλον του τόπου μας!

Γονέας 2».