ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Διανομή ειδών παντοπωλείου, σχολικών πακέτων και ειδών ατομικής υγιεινής για δικαιούχους προγράμματος ΤΕΒΑ

Η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ενημερώνουν τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Ρεθύμνης, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, φέτα, φακές, ζυμαρικά, ζάχαρη, ρύζι, αλεύρι, γραβιέρα, φασόλια, παξιμάδι και τοματοπολτός), σχολικών πακέτων και ειδών ατομικής υγιεινής (καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων και σκόνη πλυντηρίου), την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, κατά το χρονικό διάστημα από τις 9:30 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου – περιοχή Μασταμπά ).

Επίσης, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή των προϊόντων που έχουν περισσέψει από τις δύο τελευταίες διανομές κατά το ίδιο χρονικό διάστημα με την διανομή της Πέμπτης και στον ίδιο χώρο.

Για πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 28310 50740 (εσωτ.13).

Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής