Ρέθυμνο: Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, στους δικαιούχους συμπολίτες – ωφελούμενους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η διανομή θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνης, την ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ, το Τυπογραφείο Xpress αλλά και όλους εσάς, που καθημερινά στηρίζεται τους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας, με διακριτικότητα, προστατεύοντας την αξιοπρέπεια των ωφελουμένων, προσφέροντας με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία προς το συνάνθρωπο, τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης.

H συμβολή όλων μας είναι πολύ σημαντική και τέτοιου είδους πράξεις θα πρέπει να επιβραβεύονται.

Από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου