ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης, ανακοινώνονται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εκδηλώσεων την Κυριακή 17.03.2024.  

Συγκεκριμένα θα διακόπτεται για το άκρως απαραίτητο χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Κολοκοτρώνη μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Σαουνάτσου  ενώ   η κυκλοφορία των οχημάτων να πραγματοποιείται αντίστροφα ήτοι από Κωνσταντινουπόλεως προς Σανουνάτσου.

Επίσης, κατά το χρονικό διάστημα από 07.00 έως 08.30 θα πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Καισαρείας (χιλιομετρική θέση  63,7 έως 63,850). 

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.