ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέθυμνο: Ενισχύουμε το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Συσσιτίου, διασκεδάζοντας!

Με δύο γιορτινές προτάσεις ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους,  το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή παροχής  Συσσιτίου της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης,  καλεί τους συμπολίτες να συνδράμουν το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στους ωφελούμενους  τους.

Η πρώτη εκδήλωση αφορά την προβολή  ταινίας «Minions 2»,  την Παρασκευή  23 Δεκεμβρίου 2022, στις 16.30 το απόγευμα στον Κινηματογράφο «Απόλλων»

Μια εβδομάδα αργότερα,  την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου  2022, από τις 16.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ,  οι συμπολίτες με την οικογένεια ή /και τους φίλους τους μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα στη στολισμένη πόλης μας,  με το κόκκινο τρενάκι. Η αφετηρία και η κατάληξη της διαδρομής θα είναι στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη.

Παράλληλα, τα παιδιά θα διασκεδάσουν  με το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που προετοίμασε και θα προσφέρει η παιδαγωγική ομάδα Μαραμπού, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων  χορό,  εικαστικά εργαστήρια κι εκπλήξεις για τους μικρούς συμπολίτες μας.

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν. Οι  συμμετέχοντες, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο του  Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής παροχής Συσσιτίου, προσφέροντας τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής, τα οποία θα διανεμηθούν τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, στους ωφελούμενους των δομών.

Κάθε προσφορά, ακόμη και η πιο μικρή, είναι κατάθεση αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και χαρίζει στον αποδέκτη της ανακούφιση και το ευεργετικό συναίσθημα της ασφάλειας και της συμπαράστασης από την κοινότητα στην οποία ζει.

Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Αγάπη και Ευημερία για τη Νέα Χρονιά!