ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε σε κάδους ανακύκλωσης

Ο δράστης φέρεται τη Δευτέρα 17 Ιουλίου να σκότωσε τον άνδρα, να τεμάχισε τη σορό του, να την έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών και να τις απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άνδρα τα μέλη του οποίου είχαν βρεθεί σε σακούλες στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη ανήκουν σε έναν Πακιστανό, ενώ, πίσω από τη δολοφονία του κρύβεται ένας επίσης Πακιστανός ο οποίος ήταν συγκάτοικος του και αναζητείται. Ο δράστης φέρεται τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, να σκότωσε τον άνδρα, να τεμάχισε τη σορό του, να την έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών και να τις απέρριψε σταδιακά σε κάδους σκουπιδιών.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (04.08.2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Ασφάλειας Ρεθύμνης, υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, την 18.07.2023, εντοπίστηκαν μέλη-τμήματα ανθρώπινου σώματος, σε εσωτερικές εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι, στην ανθρωποκτονία του αλλοδαπού εμπλέκετε έτερος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ανωτέρω δράστης την 17.07.2023 πρωινές ώρες τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό, στην συνέχεια αφού τον τεμάχισε έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».