ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ευχαριστήριο εκ μέρους της 36χρονης εγκύου που νόσησε από κορονοϊό

Η μανούλα, σύζυγος και φίλη Ελένη σπίτι της μετά την περιπέτειά της….

Ευχαριστήριο:

Η αγωνία των ημερών πέρασε και τα δάκρυα στεναχώριας και φόβου έγιναν δάκρυα χαράς για την οικογένεια της Ελένης, της μανούλας, της συζύγου, της φίλης, που νόσησε με κορονοϊό, νοσηλεύτηκε, διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ Βενιζελείου στο Ηράκλειο και τελικά βγήκε νικήτρια!

Εκ μέρους της οικογενείας και ως φίλη του ζευγαριού θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες του συζύγου, αλλά και της ίδιας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ Βενιζελείου για την φροντίδα και την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους, προκειμένου η Ελένη να ξεπεράσει τον ιό και να εξέλθει νικήτρια από την μονάδα.

Επίσης, θερμά ευχαριστήρια εκφράζονται και προς τους γυναικολόγους που παρακολουθούσαν την όλη πορεία της υγείας του εμβρύου, καθώς επίσης και στο προσωπικό της παθολογικής κλινικής που μερίμνησαν για την άμεση ανάρρωση της ίδιας κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της μετά την έξοδό της από τη ΜΕΘ. Τέλος, ακόμη ένα ευχαριστώ εκφράζεται προς τη διοίκηση του νοσοκομείου για την ανθρώπινη στάση που έδειξε προς την ίδια την ασθενή, αλλά και τον σύζυγό της.

Καλή δύναμη σε όλους τους γιατρούς που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους να σώσουν ανθρώπινες ζωές ειδικά σε τέτοιες εποχές όπως αυτή της πανδημίας.

Κωνσταντίνα Βαλεργάκη
Εκπαιδευτικός
Ρέθυμνο