Ρέθυμνο: Κάλεσμα σε συγκέντρωση από την ομάδα “Κάτω τα χέρια από τη Συρία. Κάτω τα χέρια από τους λαούς”

Σοκαρισμένοι για άλλη μια φορά από το αιματοκύλισμα στη Γάζα με τους 55 νεκρούς, με 8 νεκρά παιδιά ανάμεσά τους και τους χιλιάδες τραυματίες διαδηλωτές καλούμε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο με συναίσθημα ευθύνης απέναντι στο τώρα και στο μέλλον, να δώσει δυναμικά το παρόν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο την Πέμπτη από τις 19.30.

Απαιτούμε οι σφαίρες των Ισραηλινών να σταματήσουν να σπέρνουν το θάνατο, να πάψουν τόσο αποτρόπαια να παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο και οι ένοχοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα πολέμου που επί σειρά δεκαετιών διαπράττουν στην περιοχή.

Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι ιμπεριαλιστικές τακτικές και δράσεις των Αμερικανών και Ευρωπαίων, να σταματήσει η Ευρώπη και η χώρα μας την υποκρισία και την ένοχη σιωπή της.

Απαιτούμε να μην γινόμαστε συνένοχοι εγκλημάτων πολέμου να μην πετούν αεροπλάνα να μην σαλπάρουν καράβια που σπέρνουν το θάνατο από την Κρήτη.

Να κλείσει η βάση της Σούδας τώρα.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
Ειρήνη στη Συρία.
Κάτω τα χέρια από τους λαούς.

Θα υπάρχουν στο χώρο μεγάλα χαρτόνια και χρώματα για να αποτυπώσουμε τη φρίκη μας με λέξεις και εικόνες. Για να πειστούμε ακόμη κι εμείς πως η Ειρήνη θέλει τον κόσμο ενωμένο και να δώσουμε ηχηρό μήνυμα στους δυνατούς του κόσμου. Τη δύναμη την έχουμε εμείς αρκεί μόνο να το πιστέψουμε.

Διαδικτυακή ομάδα για την Ειρήνη
“Κάτω τα χέρια από τη Συρία. Κάτω τα χέρια από τους λαούς”