ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Μήνυμα του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Καλή σχολική χρονιά εύχεται ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνου, Γιάννης Γαζανός, με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Το μήνυμα του κου Γαζανού:

«Αγαπητές  μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές.

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες.

Αγαπητοί γονείς.

Κάθε έναρξη της σχολικής της σχολικής χρονιάς δημιουργεί προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον για μια κοινωνία της δημιουργίας και της αξιοκρατίας, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Σήμερα και κάτω από δύσκολες συνθήκες για όλους μαθητές, καθηγητές και γονείς, αφού η πανδημία εξακολουθεί να πλήττει την ανθρωπότητα και με νέα υγειονομικά πρωτόκολλα η υπευθυνότητα, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι ο στόχος που όλοι θα πρέπει να πετύχουμε. Με οργάνωση, μεθοδικότητα και επιμονή θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις  όσον αφορά τη στελέχωση των σχολείων σε προσωπικό με το διορισμό μονίμων εκπαιδευτικών μετά από πολλά χρόνια αλλά και την έγκαιρη πρόσληψη και τοποθέτηση χιλιάδων αναπληρωτών.

Η στενή συνεργασία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με το Υπουργείο Παιδείας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης,  τους Διευθυντές-ντριες των Σχολικών μονάδων, τις εκπαιδευτικές δομές αλλά και την τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ως αποτέλεσμα τα σχολεία να είναι κατάλληλα προετοιμασμένα, ώστε να υποδεχτούν τους χιλιάδες μαθητές μας.

Εύχομαι ολόψυχα η νέα σχολική χρονιά να είναι για όλους τους μαθητές ένα πραγματικό ταξίδι γνώσης, το οποίο θα ικανοποιήσει κάθε προσδοκία  και θα δώσει τη δυνατότητα να οικοδομήσουν μια κοινωνία αξιών και αρχών.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!!!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΓΑΖΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»