ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους 82ους Αρκάδιους Αγώνες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 από τις 9:00 έως 14:00 στην πόλη του Ρεθύμνου, λόγω της διεξαγωγής των 82ων Αρκάδιων Αγώνων.

Συγκεκριμένα:

• 09:00-10:00 θα παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι Ελευθερίου Βενιζέλου και Σοφοκλή Βενιζέλου (Παραλιακό μέτωπο από το Everest έως το Πέτρινο) λόγω διεξαγωγής του αγώνα Ημιμαραθώνιου πατινιών.

• 10:00-14:00 θα παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι Ελευθερίου Βενιζέλου και Σοφοκλή Βενιζέλου (Παραλιακό μέτωπο από το Everest έως το Ξενοδοχείο Pearl) λόγω διεξαγωγής των αγώνων 6000μ. και του Αρκάδιου Δρόμου. Επίσης, τις ίδιες ώρες θα πρέπει να παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι Μελισσινού και Αρκαδίου καθώς και οι διέξοδοι προς αυτούς.

• 10:00-11:30 θα παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι Εμμανουήλ Κεφαλογιάννη (Περιφερειακός δρόμος), Μελισσινού και Αρκαδίου λόγω διεξαγωγής των παιδικών αγώνων.

• 12:00-13:30 θα παραμείνει κλειστή η Λεωφόρος Μάχης Κρήτης από την Γέφυρα του Πλατανιά έως τον Κόμβο Μισιρίων (Μαριόλος) λόγω διεξαγωγής του Αρκάδιου Δρόμου.

Οι δρόμοι θα δίνονται σταδιακά προς κυκλοφορία αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας του Λιμεναρχείου, των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού , και των εθελοντών πολιτών, που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 82ων ΑΡΚΑΔΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ