ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Street Food Festival φιλοξενείται στο Ρέθυμνο έως τις 9 Αυγούστου!

Οι διαφημιστικές εταιρίες Chillin Events & All in Events διοργανώνουν το Street Food Festival το τριήμερο 7, 8 και 9 Αυγούστου, στην Πλατεία Μικρασιατών.

Το φετινό Street Food Festival έχει θέσει ένα διπλό στοίχημα, καθώς πέρα από την διεξαγωγή μίας επιτυχημένης γιορτής φαγητού, έχει ως στόχο να αποτελέσει πρότυπο ασφαλούς διασκέδασης για όλους τους επισκέπτες.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προτάσεων φαγητού και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες (Ινδία, Κίνα, Μεξικό, Ιταλία κ.α), εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές, που δεν έχουμε συναντήσει στη πόλη μας.

Παράλληλα οι φίλοι του Street Food θα απολαύσουν το καφέ, το φαγητό, το γλυκό, τη μπύρα ή το αναψυκτικό τους, υπό τους ήχους γνωστών DJs καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

H γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 7/8 (17.00 – 23.00), Σάββατο 8/8 (17.00 – 23.00), Κυριακή 9/8 (17.00 – 23.00), με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνου, του Συλλόγου Εστίασης Ρεθύμνου, και του Συλλόγου Ξενοδόχων.

Σας καλούμε όλους να αναζητήσουμε και να παρουσιάσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις και να διασκεδάσουμε τρώγοντας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες του φεστιβάλ σε
fb: Street Food Festival Crete
instagram: street_food_festival_crete