ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 30χρονος που εργάζεται στην ασφάλεια εφοπλιστή – Τραυμάτισε κατά λάθος γυναίκα

Η 42χρονη γυναίκα που τραυματίσθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Παρ’ ολίγον τραγωδία στο Ρέθυμνο, μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου μέσα σε σπίτι στο Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκπυρσοκρότησε το όπλο που έφερε νόμιμα μαζί του 30χρονος, κατά τη διάρκεια φιλικής επίσκεψης σε σπίτι στο Σπήλι. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (13/04) και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 42χρονης που δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και τον ελαφρύ τραυματισμό του ίδιου του 30χρονου στο αριστερό χέρι. Η 42χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 30χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες στο τραυματισμένο του χέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατείχε νόμιμα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm. Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο εταιρίας, ο οποίος ανήκει στην προσωπική ασφάλεια γνωστού εφοπλιστή. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα, έκαναν αυτοψία στον χώρο όπου έγινε η εκπυρσοκρότηση, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 30χρονου για βαριά σωματική βλάβη.