ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Συνελήφθησαν οι 5 νεαροί που ξυλοκόπησαν αλλοδαπούς εργάτες τα ξημερώματα

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα στο κεφάλι και θλάσεις σε άλλα σημεία του σώματος του, νοσηλεύεται ένας νεαρός αλλοδαπός εργαζόμενος σε κατάστημα της παραλιακής, ο οποίος μαζί με έναν ακόμα συνάδελφο του, επίσης αλλοδαπό, έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από μία παρέα «θερμόαιμων» Ρεθυμνιωτών!

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι δύο αλλοδαποί που καθάριζαν κατάστημα που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου, έγιναν στόχος της παρέας των 5 ατόμων. Ένα από τα άτομα της παρέας βρήκε ένα μεταλλικό αντικείμενο και πάνω στον καυγά χτύπησε στο κεφάλι τον έναν από τους αλλοδαπούς. Οι νεαροί, ηλικίας από 20 έως 25 ετών σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αποχώρησαν από το σημείο, όμως άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία και κατάφερε να εντοπίσει τους νεαρούς, που αρχικά προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου και αναγνωρίστηκαν από αυτόπτες μάρτυρες.

Στη συνέχεια, οι νεαροί προσήχθησαν στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, που έχει την αρμοδιότητα, να κάνει την προανάκριση και εξετάζεται το μέγεθος της εμπλοκής του καθένα από αυτούς στο περιστατικό. Και εκεί συνεχίστηκε η ένταση καθώς μέλη της παρέας των νεαρών εξύβρισαν τους λιμενικούς υπαλλήλους και τώρα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματικές βλάβες, αλλά και εξύβριση κατά της αρχής.

Ο τραυματίας συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.