ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέθυμνο: Το θερινό σινεμά «Αστέρια» επιστρέφει!

Ανοίγει αυλαία ο κήπος του Σινέ «ΑΣΤΕΡΙΑ» στο Ρέθυμνο! Από την Πέμπτη 3 Ιουνίου, μία όαση δροσιάς σε ένα φιλόξενο άνετο χώρο με κινηματογραφική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα κάτω από τη σκιά του φρουρίου και κάτω από το φως των αστεριών.

Η μεγάλη οθόνη, η υψηλή ποιότητα ψηφιακής εικόνας και ήχου σε συνδυασμό με το περιβάλλον συνθέτουν μία όμορφη βιωματική εμπειρία. Μία πρόταση καλοκαιρινή, μία αίσθηση απόλαυσης, συναισθημάτων και εικόνων. Μία βραδινή έξοδο από την οποία αποκομίζεις μόνο θετικό πρόσημο, με μία διαδρομή σε μονοπάτια και τόπους που μόνο η μαγεία του θερινού σινεμά ταξιδεύει.

Το Σινέ «ΑΣΤΕΡΙΑ» σας προσκαλεί σε ένα κινηματογραφικό καλοκαίρι με διαφορετικούς όρους.

Με περιορισμένη χωρητικότητα (75%), με μία μόνο προβολή καθημερινά λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 00.30 τη νύχτα, με χωρίς το συνηθισμένο διάλειμμα, με διαφορετική διάταξη των θέσεων με περισσότερους διαδρόμους και αποστάσεις μεταξύ των θεατών. Δημιουργήσαμε μία αίσθηση ασφάλειας και άνεσης, σε μία κινηματογραφική χρονιά δύσκολης, πρωτόγνωρης συγκυρίας που έχει επηρεάσει σε πολλά επίπεδα όλους μας και επιβάλλει νέους κανόνες στην καθημερινότητα και στη διασκέδαση μας.

Οι ταινίες που θα δούμε το καλοκαίρι είναι και Βραβευμένες (Όσκαρ, Χρυσές Σφαίρες) και blockbuster και ταινίες κινουμένων σχεδίων με αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Η επιλογή είναι δική σας. Σας περιμένουμε.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝ/ΦΟΣ
ΙΩΝ. ΜΕΛΛΙΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ. 2831022830
www.cineasteria.com

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3/6 ΕΩΣ 9/6

Ένας χρόνος στη Νέα Υόρκη (My Salinger Year)

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Φαλαρντό Ηθοποιοί: Μάργκαρετ Κουόλεϊ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Ντάγκλας Μπουθ

Είδος: Δράμα

Νέα Υόρκη στα ’90s. Η Τζοάνα μόλις αποφοίτησε και αποφασισμένη να κυνηγήσει το όνειρο της και να γίνει συγγραφέας, προσλαμβάνεται ως βοηθός της Μάργκαρετ, της ατζέντισσας του Τζ. Ντ. Σάλιτζερ.

Βασικό καθήκον στο παλιομοδίτικό γραφείο της είναι να διαχειρίζεται την αλληλογραφία του Τζ. Ντ. Σάλιτζερ. Καθώς διαβάζει τα γράμματα των θαυμαστών του δημοφιλούς συγγραφέα δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να στέλνει το τυποποιημένο και απρόσωπο γράμμα, που έχει ορίσει το πρακτορείο, και αρχίζει να απαντά περισσότερο προσωπικά με συγκινητικά και αστεία αποτελέσματα.

Καθώς η Τζοάνα χρησιμοποιεί την φωνή του σπουδαίου συγγραφέα ανακαλύπτει σιγά σιγά και τη δική της.

ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ – ΩΡΑ 21.00 (2D)