ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Τρελή πορεία για όχημα στο Μασταμπά!

Τρελή πορεία για ένα Ι.Χ. επιβατικό όχημα στο Ρέθυμνο, καθώς υπό άγνωστες συνθήκες, οι οποίες ήδη ερευνώνται από άνδρες της τροχαίας Ρεθύμνης – γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε στον …κήπο του ΙΓΜΕ!

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός ενός λευκού ΙΧ έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου του στο ύψος του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) στον Μασταμπά και ανετράπη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο αυτοκίνητο μάρκας SEAT επέβαιναν δύο άτομα (μάνα και γιος) οι οποίοι κινούνταν με κατεύθυνση στο Ρέθυμνο.

Για άγνωστη αιτία ο οδηγός βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, χτύπησε στο απέναντι κράσπεδο και ανετράπη «ξηλώνοντας» στο πέρασμα του τα προστατευτικά κολωνάκια.

Όπως ανέφεραν οι περίοικοι άκουσαν έναν ισχυρό θόρυβο και πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους βλέποντας να έχει ανατραπεί το λευκό Ι.Χ. στην …αυλή του ΙΓΜΕ, επί της οδού Γ. Κουρμούλη!

Οι επιβαίνοντες βγήκαν σώοι από το όχημα τους – ο οδηγός αναφέρθηκε ότι κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση – ενώ στην συνοδηγό διενεργήθηκε άμεσα έλεγχος αλκοτέστ.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες το όχημα εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα παρότι βρισκόταν σε κατοικημένη περιοχή.
Τα ακριβή αιτία του ατυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Ρεθύμνης.

πηγή Rethnea.gr