ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Βαρύς τραυματισμός τουρίστα στο Ενετικό Λιμάνι

Ένας 40χρονος Γερμανός τουρίστας τραυματίσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κατά την περιήγησή του στο Ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου γλίστρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό και να υποστεί σοβαρό κάταγμα.

Ο 40χρονος ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του από στελέχη του Λιμενικού και με τη συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, καθώς και ιδιωτών και ιδιωτικού σκάφους και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου εγχειρίστηκε και παραμένει νοσηλευόμενος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, για τον τραυματισμό 40χρονου αλλοδαπού, στο Ενετικό λιμάνι Ρεθύμνου.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι ο ανωτέρω έχασε την ισορροπία του κατά την κάθοδό του από την πέτρινη σκάλα που οδηγεί στον ενετικό φάρο, με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα. Στη συνέχεια, ο 40χρονος ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με τη συνδρομή στελεχών ΕΛ.ΑΣ. και Π.Υ., καθώς και ιδιωτών και ιδιωτικού σκάφους και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου».