ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τα «80α Αρκάδια»!

Με στόχο την ενίσχυση και την περαιτέρω ανάπτυξη των Αρκαδίων Αγώνων ξεκίνησε η προετοιμασία για τα «80α Αρκάδια».

Αμέσως μετά τη λήξη των «79ων Αρκαδίων Αγώνων», η Οργανωτική Επιτροπή προχώρησε στον απολογισμό της διοργάνωσης του 2019 και έβαλε πλώρη για την διοργάνωση του 2020, η οποία θα έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 80 χρόνια από την καθιέρωση μιας εκ των παλαιότερων διοργανώσεων της χώρας.

Τα «ΑΡΚΑΔΙΑ» αποτελούν την πιο παλιά από πλευράς ιστορικότητας αθλητική διοργάνωση της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η σύσκεψη που αφορούσε τον απολογισμό της διοργάνωσης των «79ων Αρκαδίων Αγώνων» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης με την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή, των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής εκπροσώπων φορέων και συλλόγων.

Μετά την απολογιστική σύσκεψη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής των «80ων Αρκάδιων Αγώνων», κατά την διάρκεια της οποίας ξεκίνησε ο προγραμματισμός εν όψει της επόμενης διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020.

Οι διοργανωτές, στοχεύοντας στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, προγραμματίζουν την τέλεση πλήθους αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν την επέτειο της 8ης Νοεμβρίου, με την συμμετοχή παιδιών, αθλητών, δρομέων και φίλων της διοργάνωσης.

Όπως κάθε χρόνο, επίκεντρo των εκδηλώσεων θα είναι η Ι.Μ. Αρκαδίου και το Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου, το γήπεδο «Σοχώρας», στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Ρέθυμνο.