ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Samsung Galaxy Note 3: Επίσημη παρουσίαση

Το Samsung Galaxy Note 3 είναι εδώ με πιο λεπτό προφίλ, περισσότερο προσεκτικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος και ακόμα περισσότερο βελτιωμένο και ικανό S Pen, ενώ είναι ικανό να προσφέρει πολλές επιλογές Mulitasking. Η Samsung προσφέρει παγκοσμίως, μαζί με τις συσκευές της το Samsung Knox, για περισσότερη ασφάλεια. Ο νέος, από ό,τι φαίνεται είναι όντως…ωραίος!

To S Pen εκτελεί ποικίλες λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, μπορεί για παράδειγμα να κρατά πληροφορίες στο Scrapbook, να κρατήσει σημειώσεις με ευκολία, ενώ λειτουργεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης φέρνοντας στο προσκήνιο ένα κεντρικό μενού. Ενδιαφέρον είναι το multi window που επιτρέπει να τρέχουν παράλληλα δύο παράθυρα από την ίδια εφαρμογή και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, π.χ. με drag and drop μεταξύ δύο διαφορετικών παραθύρων chat.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει δέρμα που κάνει τη συσκευή να μοιάζει ακόμα περισσότερο με σημειωματάριο. Θα υπάρχουν εναλλακτικά covers σε διάφορα χρώματα. Το Samsung Galaxy Note 3 συνδυάζεται αρμονικά με το Samsung Galaxy Gear, το νέο smartwatch της κορεάτικης εταιρείας. Τα νέα προϊόντα της Samsung θα είναι διαθέσιμα σε 149 χώρες από τις 25 Σεπτεμβρίου 2013 και σε όλο τον κόσμο από τον Οκτώβριο και έπειτα.

Samsung Galaxy Note 3

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3
Επεξεργαστής: 2.3 GHz τετραπύρηνος ή 1.9 GHz οχταπύρηνος
GPU: Adreno 330 (LTE model)
Μνήμη RAM: 3 GB
3G/ HSPA/ LTE
Οθόνη: 5.7 ίντσες,Super AMOLED, 386.5 ppi, 1920×1080 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, HCRI flash, 4K video recording
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32/64 GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, FM Radio, UHQA Audio
Μπαταρία: 3200 mAh
Διαστάσεις:151.2×79.2×8.3 χλστ.
Βάρος: 168 γρ.

 

πηγή