Σαρώνει το νέο …Κόμμα των Γιαγιάδων – «Έρχονται εκπλήξεις!»

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του και όχι άδικα, αφού το νέο κόμμα του Καλοκαίρι Στο Νότο για τους απανταχού Platsouristas, τους φανατικούς δηλαδή ακροατές της εκπομπής, συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες προβολές καθημερινά σε TIK TOK, Instagram, Youtube και Facebook!

Πάνω από 2,5 εκατομμύρια θεατές έχουν “ψηφίσει” Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ μέσα σε μόλις 10 ημέρες, προκαλώντας τριγμούς στα υπόλοιπα κόμματα που όπως φαίνεται θα σκέφτονται να εντάξουν κεντητά, ποδιές και γιαγιαδίστικες λιχουδιές στον επικοινωνιακό τους σχεδιασμό! Με εκτενή ρεπορτάζ, θέσεις σε κεντρικά δελτία ειδήσεων αλλά και αφιερώματα σε ενημερωτικές και τηλεοπτικές εκπομπές, το νέο βίντεο από την μεγαλύτερη ραδιοφωνική παραγωγή στην Ελλάδα πρωταγωνίστησε και φέτος κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Δεν είναι άλλωστε τυχαία τα περιστατικά που σημειώθηκαν την ημέρα των εκλογών με πολλούς να έχουν εκτυπώσει αυτοσχέδια ψηφοδέλτια και να απαθανατίζονται με χιούμορ πάνω από την κάλπη σε όλη την Ελλάδα, και άλλους που δήλωναν στα Social Media πως διαθέτουν από αποθήκες, οχήματα μέχρι και μυστικές επτασφράγιστες συνταγές για ντολμαδάκια, προκειμένου να ενισχύσουν τον αγώνα των γιαγιάδων!

Φυσικά, δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος εορτασμός για τα 20 χρόνια του “Καλοκαίρι Στο Νότο” και οι παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργος Μπαλοθιάρης & Γωγώ Βερίγου, ευχαριστούν καθημερινά το κοινό το οποίο κατακλύζει δυναμικά το ραδιοφωνικό show από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της ομογένειας! Σε δήλωση που έκαναν μάλιστα σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, ανέφεραν πως μετά από δυναμική απαίτηση του κόσμου σε σχόλια και μηνύματα, ήδη ετοιμάζουν ένα σενάριο για δουλειά μεγαλύτερου μήκους αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για εκπλήξεις που έρχονται!