ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάρωσε η “Κανέλα” στα Odysseus Awards του 11ου London Greek Film Festival!

Γέμισε Ρέθυμνο και …μύρισε “Κανέλα” το Λονδίνο!

Το βίντεο κλιπ της υπέροχης μελωδίας του Ρεθυμνιώτη συνθέτη Αντώνη Ζαχαράκη που έχει σκηνοθετήσει ο επίσης Ρεθυμνιώτης, Μιχάλης Σταράκης, απέσπασε τα βραβεία Best Music Video και Best Μusic Video Audience Award στην λαμπερή απονομή του 11oυ LONDON GREEK FILM FESTIVAL που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Θέατρο Τέχνης στο Λονδίνο!


Η σκηνοθεσία του βίντεο είναι του Μιχάλη Σταράκη που είχε την βοήθεια του Μίνου Φιτσανάκη στη φωτογραφία, στην κάμερα και το μοντάζ, ενώ το σενάριο είναι των Αντώνη και Μαρίας Ζαχαράκη. Τις εναέριες λήψεις έκανε ο Στέλιος Μαραμένος και το μακιγιάζ
η Μαρία Φραγκιαδάκη. Για το φροντιστήριο και τη διεύθυνση παραγωγής υπεύθυνοι ήταν η Μαρία Ζαχαράκη, ο Γιώργος Πεδιαβιτάκης και η Μαρία Παρταλά.

Η “Κανέλα” συμπεριλαμβάνεται στο CD Μυροβολιά που κυκλοφόρησε το 2017. Στο κομμάτι συμμετέχουν: Λύρα: Κώστας Βερδινάκης, Φλογέρα: Βαγγέλης Παπαδάκης, Κιθάρα: Αργύρης Έξαρχος, Κρουστά-ενορχήστρωση:Αντώνης Ζαχαράκης, ενώ η ηχογράφηση έγινε στο Studio Ypoga και η μίξη από τον Τάκη Αργυρίου (studio 111)

Στο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών του Λονδίνου συμμετέχουν δημιουργοί από όλον τον κόσμο στις κατηγορίες κινηματογράφος, σενάριο, ντοκιμαντέρ, κλπ.

Στην απονομή των βραβείων το Σάββατο το βράδυ βρέθηκαν παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημιουργοί, ηθοποιοί αλλά και ο πρέσβης της Ελλάδας στο Λονδίνο Δημήτριος Καραμήτσος-Τζιράς.