ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Σασμός»: Στα social media βρήκαν στοπ καρέ που αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή!

Ένα ερώτημα ταλανίζει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς του Alpha, «Σασμός». Ερώτημα που αν απαντηθεί θα ρίξει φως στη βεντέτα που αναζωπυρώνεται στην υπόθεση του έργου.

Εδώ και μία εβδομάδα, από την ημέρα που προβλήθηκε το επεισόδιο της δολοφονίας του Στεφανή στη σειρά «Σασμός», οι χρήστες των social media έχουν επιδοθεί σε μια αστυνομική αναζήτηση του άνδρα που τράβηξε τη σκανδάλη.

Οι θεωρίες πολλές για το πρόσωπο που θα μπορούσε να θέλει τον Στεφανή νεκρό. Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον γιο του δολοφονηθέντος, υποστήριξε πως τέσσερα πρόσωπα είναι πιο πιθανό να ευθύνονται για τον φόνο του πατέρα του στον «Σασμό».

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως το όπλο που σκότωσε τον Στεφανή μπορεί να σήκωσαν ο Παντελής Αγγελάκης (ο καφετζής του χωριού, δεδομένης της περίεργης ανάμειξης της κόρης του), ο Κώστας (ο σύζυγος της Άσπας, με την οποία διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση ο Στεφανής), ο Πετρής Βρουλάκης (λόγω της βεντέτας και μετά τη διαμάχη για το χωράφι) και ο Μαθιός.

https://youtu.be/H2ok2hyLgSc

Καθώς η σειρά φαίνεται να έχει εξάψει τη φαντασία και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, δεκάδες είναι οι αναρτήσεις με τις επικρατέστερες θεωρίες για το πρόσωπο του δολοφόνου.

Αρχικά, να τονίσουμε πως η σειρά «Σασμός» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, κάτι που υποδηλώνει πως, πιθανότατα, όσοι έχουν διαβάσει το μυθιστόρημα γνωρίζουν τον δολοφόνο. Επιπλέον, γνωρίζουμε και από τη σειρά πως τουλάχιστον ο Μανόλης έχει δει το πρόσωπο του δολοφόνου.

Το στοπ καρέ που δείχνει τον δολοφόνο στον «Σασμό»

Τις τελευταίες ώρες, εκείνοι που δεν μπορούν να περιμένουν τη δραματουργική αποκάλυψη ανέτρεξαν στη σκηνή της δολοφονίας και «πάγωσαν» την εικόνα.

Το στοπ καρέ ξεδιαλύνει χωρίς αμφιβολία πως ήταν άνδρας αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη. Επίσης, φαίνεται πως ο μαυροφορεμένος (όλοι, δηλαδή, στο χωριό της Κρήτης) έχει μούσια.

Από το στιγμιότυπο αυτό στη σειρά «Σασμός», πολλοί έσπευσαν να υποστηρίξουν πως δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός, μια πιθανότητα που ενδεχομένως εξηγείται από την τρυφερότητα του γιου της Καλλιόπης Σταματάκη. Είναι όμως ο άνδρας που αχνοφαίνεται ο μεγάλος γιος της οικογένειας Σταματάκη;

Ο μυστηριώδης χαρακτήρας που δεν έχουμε ακόμη δει στη σειρά «Σασμός»

Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του άνδρα που φαίνεται στο στοπ καρέ θα μπορούσαν να παραπέμπουν στον ηθοποιό Θανάση Πατριαρχέα. Ο ηθοποιός αναμένεται να μπει στον «Σασμό» υποδυόμενος τον Άγγελο, τον καινούργιο αγροτικό γιατρό του χωριού.

Ο ρόλος του Θανάση Πατριαρχέα στον «Σασμό»

Διαβάζουμε στην περιγραφή του χαρακτήρα του: Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα, καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ σαν ιστορία!

Οταν ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι, καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι και θα προσπαθήσει να τον αποπλανήσει, όταν γνωρίσει τη Στέλλα, την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα.