ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Σε Χανιά και Ρέθυμνο βρέθηκε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

O Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, πραγματοποίησε υπηρεσιακές επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές Ρεθύμνου, Αγίας Γαλήνης, Χανίων και Κισσάμου το διήμερο 09 και 10 Δεκεμβρίου συνοδευόμενος από την Διοικητή της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Πλοίαρχο Λ.Σ. Δήμητρα Χασιώτη.

Ο Αρχηγός συναντήθηκε με τους Προϊσταμένους των ανωτέρω Λιμενικών Αρχών και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητά τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη που υπηρετούν στις εν λόγω Υπηρεσίες, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των πλωτών μέσων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Eνημερώθηκε για το έργο τους, ενώ τους συνεχάρη για το υψηλό ηθικό και την απαράμιλλη αφοσίωση στο καθήκον που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο επαγγελματισμό και ζήλο το έργο τους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Κίσσαμο, παρέστη στην επίσημη υποδοχή της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας η οποία εξήλθε για πρώτη φορά στην ιστορία της από τη νήσο των Κυθήρων.