ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε κυκλοφορία οι κάρτες μέλους της ΡΕΑ

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανακοινώνει πως από σήμερα (9/9) τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων οι νέες κάρτες μελών για τη σεζόν 2022-23, ενόψει της συμμετοχής της στη Women’s Football League, με αποκλειστικό χορηγό το S/M ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ.

Μία νέα εποχή για το ποδόσφαιρο Γυναικών στο Ρέθυμνο ξεκινά, με την ομάδα μας να ετοιμάζεται για την παρουσία της στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ενεργή συμμετοχή των φίλων της ΡΕΑ είναι απαραίτητη, με το χειροκρότημα για τις προσπάθειες των παικτριών μας, σε κάθε εντός έδρας αγώνα, να αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να ενισχύσουν τη ΡΕΑ και να κλείσουν σταθερά τη θέση τους στο γήπεδο της Σοχώρας, αποκτώντας τη νέα κάρτα μέλους.

Παράλληλα, θα τρέξει το πρόγραμμα μελών γηπέδου, όπου θα παρέχουμε δωρεάν την είσοδο σε 500 φοιτητές (με βάση τα οικονομικά κριτήρια) και σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα πραγματοποιείται κλήρωση, όπου ένας φοιτητής θα κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας έως και 100€, από τον χορηγό μας S/M ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ.

VIP – SUPPORTER – FAN CLUB – STUDENT
• Διαθέτουμε για οικονομική ενίσχυση στα μέλη μας κάρτες αξίας 100€ VIP, 50€ SUPPORTER και 20€ FAN CLUB.
• Διαθέτουμε 500 δωρεάν κάρτες μέλους STUDENT σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο) με προτεραιότητα στα οικονομικά κριτήρια. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διάθεση των STUDENTS θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΡΤΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν πληροφορίες, αλλά και να αγοράζουν τις κάρτες μελών, τηλεφωνώντας στον αριθμό 6985729122.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ

• Δωρεάν είσοδο στους εντός έδρας αγώνες μας στην Α’ Εθνική κατηγορία Γυναικών.
• Συμμετοχή σε κλήρωση 2 δωροεπιταγών σε κάθε εντός έδρας αγώνα, από τον χορηγό μας S/M ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ (1 κάρτα μέλους VIP ή SUPPORTER ή FAN CLUB και μία κάρτα μέλους STUDENT).
• Παραλαβή 1 δωροεπιταγής ίσης αξία της κάρτας μέλους από το S/M ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ (VIP 100€ ή SUPPORTER 50€ ή FAN CLUB 20€).
• Παράδοση 1 δωροεπιταγής ισόποσης αξίας σε ένα μέλος STUDENT (φοιτητή) συμμετέχοντας στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς, προσφορά του χορηγού μας S/M ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

• Σε κάθε εντός έδρας αγώνα κατά την είσοδο στην κερκίδα των μελών θα καταγράφουμε με το ηλεκτρονικό μας σύστημα (barcode) όλες τις κάρτες μελών που θα εισέρχονται.
• Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιείται ηλεκτρονική κλήρωση για μία τυχερή κάρτα μέλους VIP ή SUPPORTER ή FAN CLUB και για μία τυχερή κάρτα μέλους STUDENT.
• Θα παραδίδουμε στους δυο τυχερούς τις δωροεπιταγές όπου θα μπορούν να τις εξαργυρώσουν από την επόμενη ημέρα στον χορηγό μας, S/M ΒΙΓΛΙΡΑΚΗΣ.