Σε live streaming ο τελικός κυπέλλου ΑΟ Ερμής Ζωνιανών – Αστέρας Περάματος

Η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ανακοινώνει πως ο 49ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 4-5-2022 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Γήπεδο «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ» της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ θα μεταδοθεί σε LIVE STREAMING στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΡ (www.epsr.gr) αλλά και στο link: https://youtu.be/IIYt8rxiMIU

Με απόφαση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και του ΔΣ ΕΠΣΡ, λόγω των έκτακτων μέτρων και το κεκλεισμένων των Θυρών ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, οι προγραμματισμένες βραβεύσεις στον ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) και στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ θα μεταφερθούν σε επόμενη εκδήλωση της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, τιμώντας την εξαιρετική ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ του ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στο ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ της χώρας.

Επί της ευκαιρίας ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΕΠΣΡ θα ήθελαν να εκφράσουν τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ τους, τόσο προς την ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ για την κατάκτηση της 4ης θέσης στον 2ο ΟΜΙΛΟ ΣΤΗΝ WOMEN’S FOOTBALL LEAGUE, όσο και στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ για την κατάκτηση της 7ης θέσης στον 2ο ΟΜΙΛΟ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE2.

Η πορεία τους και η αγωνιστική τους παρουσία καθ’ όλη την διάρκεια της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν έκανε ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΡΕΘΥΜΝΟΥ.