ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σεμινάριο χοροθεάτρου με το Δάφνι Κόκκινο στο Πάνορμο

Δάφνις Κόκκινος – Σεμινάριο χοροθεάτρου 7 – 12 Ιουλίου. Για χορευτές και χορογράφους.
Παρουσίαση του σεμιναρίου, ανοιχτή στο κοινό : Σάββατο 12/7, Κυριακή 13/7 στο «Χαρουπόμυλο», Πάνορμο.

Σεμινάριο χοροθεάτρου με το Δάφνι Κόκκινο στο ΠάνορμοΟ Δάφνις Κόκκινος, χορευτής του χοροθεάτρου του Wuppertal και βοηθός της Pina Bausch, θα παραδώσει σεμινάριο χοροθεάτρου στο «Χαρουπόμυλο», στο Πάνορμο Κρήτης, από Δευτέρα 7 Ιουλίου έως Σάββατο 12 Ιουλίου 2014, τις ώρες 10:00 – 15:00, καθημερινά.

Παρουσίαση του σεμιναρίου, ανοιχτή στο κοινό , θα γίνει το Σάββατο 12 Ιουλίου, στις 19:30, όπως και την Κυριακή 13 Ιουλίου και ώρα 19:30.Την παρουσίαση και τις δύο μέρες, θα ακολουθήσει η παράσταση του Δάφνι, με τίτλο «Αddio Addio Amore», αφιερωμένη στην PINA BAUSCH.

Το σεμινάριο ξεκινά με ένα σύγχρονο μάθημα χορού εμπνευσμένο από τον Hans Zullig (Kurt Jooss) και τον Alfredo Korvino (Juilliard ).

Ο Δάφνις Κόκκινος διδάσκει μια σειρά κινήσεων, παροτρύνοντας τους μαθητές, ώστε να βρουν τις δικές τους κινήσεις. Δημιουργεί μία ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, μέσα στην οποία αισθάνονται ελεύθεροι να εξερευνήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να ανιχνεύσουν συναισθήματα και επιθυμίες, που στη συνέχεια μεταμορφώνουν σε χορό και θέατρο.

Η μουσική για τον Δάφνι, παίζει κυρίαρχο ρόλο, ως μέσο έμπνευσης για την μετουσίωση των συναισθημάτων και του τρόπου κίνησης.

Το σεμινάριο είναι ένα από κοινού ταξίδι αναζήτησης, όλων αυτών που μας κάνουν να κινούμαστε και να χορεύουμε …

Απευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές και χορογράφους. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο) καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό στην διεύθυνση epimenides.panormo@gmail.com μέχρι 31 Ιουνίου, με θέμα email Daphnis Kokkinos, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες / ερωτήσεις για το σεμινάριο, γράψτε στη διεύθυνση : epimenides.panormo@gmail.com Tel : +30 6947.096852 (Δευτέρα –Παρασκευή 11:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.)

Διοργάνωση: Πολιτιστική Εταιρεία Πανόρμου « Επιμενίδης» (www.panormo.com )