Η Gastronomy Essentials Ltd. σε συνεργασία με το εστιατόριο “ΑΥΛΗ” (Ξανθουδίδου 22 και Ραδαμάνθυος, Παλιά πόλη – Ρέθυμνο) παρουσιάζουν ένα μοναδικό 3 ήμερο Σεμινάριο “Υψηλής Γαστρονομίας” με τον Executive Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “Κρητικής Δημιουργικής Κουζίνας”.
Δευτέρα 2, Τρίτη 3, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Μάγειρες, Chef, ιδιοκτήτες εστιατορίων και Στελέχη Ξενοδοχείων.
Λίγα λόγια για τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη
Ύστερα από 16 χρόνια στο Μαϊάμι και έχοντας εργαστεί σε ορισμένα από τα κορυφαία εστιατόρια στο κόσμο, όπως Plaza Athenee (Alain Ducasse), Noma (Rene Redzepi), “Quique Dacosta” το ομώνυμο εστιατόριο του Ισπανού Chef, κ.α., o Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης θα παρουσιάσει “Κρητική Δημιουργική Κουζίνα” με μοντέρνες τεχνικές, που χρησιμοποιούνται από τα καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως σήμερα.
Για κρατήσεις θέσεων ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη στο τηλέφωνο 6972444820 ή στο email gastronomy_essentials @ mail.com.
δείτε που είναι η “Αυλή”
Ελλάδα