ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο με θέμα το θεατρικό παιχνίδι ως εργαλείο μάθησης και διαχείρισης της ομάδας

Το The Garage με μεγάλη χαρά φιλοξενεί, για δεύτερη φορά, στις 27 & 28 Γενάρη, το σεμινάριο: Το Θεατρικό παιχνίδι ως Εργαλείο Μάθησης και Διαχείρισης της Ομάδας.

Στο συγκεκριμένο workshop οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εμπειρίες που αφορούν στο θεατρικό παιχνίδι και τη σχέση του με την σύγχρονη Παιδαγωγική, αλλά και την καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Μέσα από μια βιωματική μέθοδο οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις τρεις φάσεις του θεατρικού παιχνιδιού και πώς αυτό μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στην διδακτική διαδικασία σαν εργαλείο εκμάθησης και διαχείρισης της ομάδας. Κι όλα αυτά μέσα από την Έκπληξη, το Απρόοπτο και την Ανατροπή…

Το σεμινάριο απεύθυνεται σε ενήλικες και μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία, αλλά και όσοι έχουν παρακολουθήσει το προηγούμενο workshop του Α. Παπαδόπουλου ή άλλα workshops πάνω στο θεατρικό παιχνίδι.

Οι συναντήσεις θα περιλαμβάνουν:

  • ασκήσεις γνωριμίας και ασκήσεις συντονισμού της ομαδας,
  • σωματικές ασκήσεις ενεργοποίησης και προετοιμασίας,
  • σωματική έκφραση,
  • αυτοσχεδιασμό,
  • παιχνίδι ρόλων,
  • παντομίμα,
  • ομαδικά δρώμενα συνεργασίας.

Ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου:
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018: 18.00-22.00
Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018: 12.00-16.00

Κόστος: 40 ευρώ – 35 ευρώ για τους σπουδαστές του The Garage και για όσους έχουν παρακολουθήσει και το προηγούμενο σεμινάριο

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη, καθώς και η προκαταβολή 10 ευρώ.

Για κρατήσεις και επιπλέον πληροφορίες: 698 762 3792

Ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος είναι εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού σε ομαδες ενηλίκων και παιδιών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα πάνω στην παιδαγωγική του θεάτρου, το χορό και σωματικό θέατρο, ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο τα τελευταία 9 χρόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται με όλες τις ηλικιακές ομάδες (παιδιά, έφηβοι και ενήλικες), ενώ ταυτόχρονα διδάσκει σε σεμινάρια για εκπαιδευτικούς.