ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Σεμινάριο-συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με μαθητές-σπουδαστές και καθηγητές

κουαρτέτο εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας ΑθηνώνΟι μουσικοί του κουαρτέτου εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου, διοργανώνουν σεμιναριακό εργαστήριο για Συμφωνικά Έγχορδα και Ορχήστρα εγχόρδων στις 28, 29 & 30 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου.

Με τη λήξη του σεμιναρίου, την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην Βασιλική του Αγ. Μάρκου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία ανοιχτή στο κοινό από το Κουαρτέτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών μαζί με τους συμμετέχοντες μαθητές-σπουδαστές και καθηγητές, από όλη την Κρήτη.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του «EuropeDirect», του Δήμου Ηρακλείου, και των ΚΤΕΛ Χανιών-Ρεθύμνου και Ηρακλείου-Λασιθίου.

Το σεμιναριακό εργαστήριο είναι ανοιχτό σε όλους τους μαθητές, σπουδαστές και καθηγητές συμφωνικών εγχόρδων οργάνων που φοιτούν ή διδάσκουν σε Μουσικά Σχολεία, Ωδεία και Μουσικές σχολές στην Κρήτη, καθώς και σε επαγγελματίες μουσικούς. Παρέχεται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους, ενώ προβλέπεται χορήγηση υποτροφίας για την κάλυψη της ετήσιας δαπάνης σπουδών ή την αγορά μουσικού οργάνου σε έναν ταλαντούχο μαθητή ή μαθήτρια.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου: www.mousiko-sxoleio-irakleiou.com τηλέφωνο 2810 761696