Συναυλία ενάντια στις διαθεσιμότητες & στις απολύσεις

συναυλία ενάντια στις απολύσεις στο δημόσιο

Στις 22 Μαρτίου χιλιάδες χαμηλόμισθοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών οδηγούνται σε απόλυση.

Ανοίγει με αυτόν τον τρόπο η Κερκόπορτα για να ακολουθήσουν οι απολύσεις και των επόμενων, ανοίγει όμως και η Κερκόπορτα για την πλήρη διάλυση των Κοινωνικών αγαθών, της Δημόσιας Παιδείας, της Δημόσιας Υγείας κ.τ.λ.

Γι’ αυτό το λόγο ο αγώνας ενάντια στις απολύσεις-διαθεσιμότητες πρέπει να είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, φορείς και σωματεία του Ρεθύμνου διοργανώνουν συναυλία ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις και την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Μαρτίου, στις 20:00, στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη και θα πάρουν μέρος μαθητικά συγκροτήματα και ντόπιοι καλλιτέχνες παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής.

Σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές μας, μαθητές, γονείς, και εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους.

Συμμετέχουν τα συγκροτήματα:

• Χορωδία Γυμνασίου-Λυκείου Επισκοπής & Μουσική Ομάδα Δασκάλων
• Παραδοσιακό σχήμα Μουσικού σχολείου Ρεθύμνου
• Χορωδία Μουσικού σχολείου Ρεθύμνου
• Έντεχνο Σχήμα
• Έναρξις
• Στιχομυθία
• Σχήμα Λόγου

Διοργάνωση:

Ένωση Γονέων Δ.Ρεθύμνου/ ΕΛΜΕ Ρεθύμνου/ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου/ ΕΛΤΕΕ Ρεθύμνου/ Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου/ Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου/ Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Π.Κ. στο Ρέθυμνο/ Σύλλογος Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου/ Ενιαίος Φορέας Διδασκόντων Σχολής Κοινωνικών Επιστημών/ Σύλλογος Εφοριακών Δυτικής Κρήτης/ Σύλλογος Eργαζομένων στον Δήμο Ρεθύμνου

.

.

.

.

.

δείτε που είναι η Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη

Center map
Get Directions