ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία στήριξης του Μουσικού Εργαστηρίου “Λαβύρινθος”

Το Μουσικό Εργαστήρι «Λαβύρινθος» βιώνει με δραματικό τρόπο την αδυναμία επαρκούς χρηματοδότησης του από το Ελληνικό Κράτος αλλά και τη συνειδητή επιλογή του να διοργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις υψηλής πολιτισμικής αξίας (μουσικά Σεμινάρια, Houdetsi Festival κτλ) με ελεύθερη ή χαμηλού αντιτίμου πρόσβαση μαθητών και θεατών.

Επιλογή μας είναι να συνεχίσει να αποτελεί μια ζωντανή δομή πολιτισμού που να αναδεικνύει την Κρήτη ως σταυροδρόμι των μουσικών παραδόσεων του Κόσμου. Η διεθνής πλέον αναγνώρισή του δεν αφήνει κανένα περιθώριο έκπτωσης των προδιαγραφών λειτουργίας του, ενώ η σταθερή στήριξή του από τον Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων και την Περιφέρεια Κρήτης καλύπτει μέρος των λειτουργικών του δαπανών.

Ο Σύλλογος Φίλων του Μουσικού Εργαστηρίου και η ΑΜΚΕ «Λαβύρινθος», με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Χουδετσίου, διοργανώνουν συναυλία για την οικονομική στήριξη των δράσεων του τη Τετάρτη 19-12-2012 στις 21:00 στο Κινηματοθέατρο Αστόρια.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι:

Ross Daly, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργος Μανωλάκης, Στέλιος Πετράκης, Γιάννης Παπατζανής, Κέλυ Θωμά, Μιχάλης Σταυρακάκης, Χάρης Λαμπράκης, Γιώργος Μαυρομανωλάκης, Μαρία Φασουλάκη, Γιωργος Γιανναδάκης, Μαρίτζια Κατσούνα, Σπυριδούλα Τουτουδάκη, Δημήτρης Στεφανακης, Μανωλης Κανακάκης, Γιώργος Ζαχαριουδάκης, Μιχάλης Κονταξάκης, Αντώνης Σταυρακάκης κ.α.

Τιμή εισόδου: 10€