ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλίες του Γιώργου Σταυρακάκη σε Ηράκλειο και Γούβες

Γιώργος Σταυρακάκης

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν οι δυο συναυλίες του τραγουδοποιού Γιώργου Σταυρακάκη σε Ηράκλειο και Γούβες στις 21 και 22 Ιουλίου αντίστοιχα, με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο και ώρα έναρξης στις 9:30 το βράδυ.

Οι συναυλίες με τίτλο «Παιχνίδια Ρεαλισμού και Ασπρόμαυρης Αθωότητας» οργανώνονται στο Ηράκλειο από τον σύλλογο Γυναικών «Κοινωνική Μέριμνα» στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», ενώ η δεύτερη συναυλία πραγματοποιείται από τον εκπολιτιστικό σύλλογο Γουβών στην παραλία Γουβών στον Αγ. Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές των μουσικών παραστάσεων, σε ένα ονειρικό μουσικό τοπίο θα μας ταξιδέψει ο τραγουδοποιός – ερμηνευτής Γιώργος Σταυρακάκης. Σ’ έναν κόσμο ελκυστικό, πότε της ασπρόμαυρης αθωότητας και πότε σε παιχνίδια ρεαλισμού κατάλληλα μόνο για μεγάλους…

Τον Γιώργο Σταυρακάκη στις μουσικές παραστάσεις συνοδεύει πενταμελές μουσικό ακουστικό σχήμα με τους Γιάννη Παπαστεργίου (βιολί, μαντολίνο), Δημήτρη Κούστα (ακορντεόν), Σταύρο Σταυρακάκη (κιθάρα, τραγούδι) και Γιώργο Κοκκινάρη (ακ. μπάσο) παρουσιάζοντας τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και επιλογές τραγουδιών γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών και τραγουδοποιών (Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Λοΐζο, Σαββόπουλο, Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Leonard Cohen, Lucio Dalla, Fabrizio D’ Andre κ.ά.).