ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Κρήτη

Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα ημιορεινά και χιόνια στα ορεινά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στις παραλιακές περιοχές από 10 έως 12 βαθμούς και στα ορεινά από 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 10/1, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αγ.Νικόλαος

Βροχή προβλέπεται για τον Αγ.Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 10/1, προβλέπεται το πρωί βροχή και απο το μεσημέρι συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

Ηράκλειο

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 10/1, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Χανιά

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 10/1, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.