Συνεχίζει τις ενέργειες τις η Cretan Lines για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

H CRETAN LINES ενημερώνει ότι λόγω της τεχνικής βλάβης που υπέστη το πλοίο μας ΕΛΛΗ Τ στις 23-9-2012, συνεχίζει τις συντονισμένες ενέργειες για να εξυπηρετήσει με άλλα πλοία και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επιβατικό κοινό για να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του.

  • Οι επιβάτες του δρομολογίου ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Τρίτη, 25-9-2012), θα επιβιβαστούν σε ναυλωμένα λεωφορεία από την εταιρεία μας και θα ταξιδέψουν με πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ. Οι επιβάτες θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 19:30’μ.μ. να βρίσκονται στην είσοδο της Μαρίνας Ρεθύμνου.
  • Οι επιβάτες του δρομολογίου ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ (Τετάρτη, 26-9-2012), θα επιβιβαστούν σε πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ που αναχωρεί στις 21:30’μμ. απο το λιμάνι του Πειραιά. Φθάνοντας στο Ηράκλειο θα τους περιμένουν ναυλωμένα λεωφορεία από την εταιρεία μας όπου θα τους μεταφέρουν στο Ρέθυμνο.

Επισημαίνουμε ότι οι επιβάτες θα πρέπει να φροντίζουν να βρίσκονται εγκαίρως – τουλάχιστον μία ώρα πριν την αναχώρηση – στα εκδοτήρια των Μινωικών Γραμμών για να ανταλλάξουν το εισιτήριό τους και να ταξιδέψουν χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Όσοι το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίων τους. Στους κατόχους ανοιχτών (open) εισιτηρίων δεν γίνεται ανταλλαγή και επιστρέφεται η αξία τους εξ ολοκλήρου από την εταιρεία μας.

Η CRETAN LINES ζητά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία των επιβατών της και δηλώνει υπεύθυνα ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα συμφέρονται των συνεταιριστών της.

Η έγκυρη ενημέρωση για το πλοίο ΕΛΛΗ Τ, θα πραγματοποιείται μόνο στα γραφεία της στο Ρέθυμνο και στον Πειραιά και με τακτά ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ τα οποία αναρτώνται στην ιστοσελίδα της και δίνονται προς δημοσίευση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.