Συνεχίζει τις παραστάσεις στο Αμάρι η “ΕΙΔΟΜΕΝ”

παραστάσεις από την ειδομενΤο Σάββατο 8, την Κυριακή 9 και την Δευτέρα 10 Αυγούστου το φετινό καλοκαιρινό ταξίδι της ΕΙΔΟΜΕΝ συνεχίζει με τρεις παραστάσεις, προσφορά του Δήμου Αμαρίου, στην Παντάνασσα, στα Πλατάνια και στις Βολιώνες.

Το Σάββατο στην Παντάνασσα και ώρα 21:30 διοργανώνεται η θεατρική παράσταση “Ανεστορούμαι και ανεστορίζω” με την ερμηνεία της Μαρινέλλας Βλαχάκη στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου. Μια ιδιαίτερη παρουσίαση Κρητικών κειμένων με αφήγηση, βίντεο και μουσική σε κείμενα Γιώργη Σταματάκη και μουσική συνοδεία του Λεωνίδα Μαριδάκη. Ένα ταξίδι στην Κρήτη του 1970, ένα ταξίδι στην Κρήτη μιας άλλης εποχής, όπου γνώριμες εικόνες από το κοντινό παρελθόν συναντούν την αστεία πλευρά της ζωής.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου στα Πλατάνια η θεατρική παράσταση της Μαρινέλλας Βλαχάκη “Οι γυναίκες που έγιναν ένα με τη Γη” κλείνει την εκδήλωση για την Καλιρρόη Παρέν που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανίων. Η παράσταση αποτελείται από επτά λαϊκές αφηγήσεις γυναικών της Ηπείρου, την καταγραφή των οποίων έχει κάνει η συγγραφέας Γεωργία Σκοπούλη. Η επιλογή των κειμένων και η θεατρική προσαρμογή είναι της Μαρινέλλας Βλαχάκη η οποία και ερμηνεύει τα κείμενα στη σκηνή και στην οθόνη. Το Video της παράστασης δημιούργησαν ο Θοδωρής Παπαδουλάκης και ο Γιάννης Κρητικός, ενώ τη διασκευή των δημοτικών τραγουδιών που ακούγονται έκανε ο Λεωνίδας Μαριδάκης.

Την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις Βολιώνες σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου η παράσταση “Οι γυναίκες που έγιναν ένα με τη Γη”.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι δωρεάν.

My location
Get Directions