ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνεργασία του Πανεπιστημίου Κρήτης με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Η Μονάδα Σχολικής Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης & «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σας προσκαλούν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου) στην τελετή υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας των δύο φορέων. 

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφεται στα πλαίσια Εφαρμογής Δράσεων για την Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, Ευεξίας και Ψυχικής Ανθεκτικότητας και την Καταπολέμηση φαινομένων βίας, κακοποίησης και σχολικού εκφοβισμού, που υλοποιούν οι δύο φορείς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο κ. Αναστάσιος Ματσόπουλος, Υπεύθυνος Καθηγητής της Μονάδας Σχολικής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα παρουσιάσουν αναλυτικά τους τομείς συνεργασίας των δύο φορέων και τις κοινές δράσεις που θα υλοποιήσουν.

Στη συνέχεια, θα υπογραφεί το μνημόνιο Συνεργασίας από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέα Ζώρα, τον κ. Αναστάσιο Ματσόπουλο και τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κρήτη: 28210 73000 – Email: kriti@hamogelo.gr
  • Πανεπιστήμιο Κρήτης-Moνάδα Σχολικής Ψυχολογίας: 28310-77656, Αναστάσιος Ματσόπουλος, 6937967144, Εmail: matsopoulos@gmail.com.

[mappress mapid=”1421″]