ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡ

“Σουτ… από την περιφέρεια” στα Αγγελιανά Μυλοποτάμου

"Σουτ… από την περιφέρεια" στα Αγγελιανά Μυλοποτάμου

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις στα σχολεία της περιφέρειας από το Ρέθυμνο Aegean στα πλαίσια του προγράμματος «Σουτ …από την περιφέρεια» με την επίσκεψη την Πέμπτη 21/11 στο τριθέσιο Δημοτικό Σχολείο Αγγελιανών του Δήμου Μυλοποτάμου.

Ο team manager της ομάδας Γιώργος Κούμουλος με τους παίκτες Λάμπρο Αντωνόπουλο, Γιάννη Σίνη και Ντέρεκ Ράϊτ που τους συνόδευαν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος και η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το γραφείο Τύπου, επισκέφθηκαν το τριθέσιο Δημοτικό σχολείο Αγγελιανών, όπου τους περίμεναν και τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, οι μικροί μαθητές και οι δάσκαλοι του σχολείου.

Τα παιδιά πήραν μαθήματα μπάσκετ, έπαιξαν και διασκέδασαν με τους παίκτες, φωτογραφήθηκαν, πήραν πολλά αυτόγραφα και δώρα καθώς και προσκλήσεις να παρακολουθήσουν την προπόνηση και τους αγώνες της ομάδας μας.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια του σχολείου κα Διαμαντούλα Χριστοφορίδου και τους δασκάλους του σχολείου, καθώς και τον σύλλογο γονέων των Αγγελιανών για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία.

Χορηγός του προγράμματος «Σουτ από την περιφέρεια» είναι η AVIN και το υποστηρίζει επίσης ο ΕΣΑΚΕ και η COSMO sports.